Retur gratuit prin EasyboxRetur gratuit prin Easybox
Retur 30 zileRetur 30 zile
Plata cu cardulPlata cu cardul

Termeni și Condiții

         

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

 

Site-ul bestlineprotetic.ro este un magazin virtual și este operat de societatea SC Best Line Protetic SRL, cu sediul in Str Harghita Nr 7, Sc. B, Ap. 4, Jud Harghita, Miercurea Ciuc, CUI RO25816455, înscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J19/369/2009

Scopul acestui magazin virtual este de a ne desfășura activitatea comercială în vederea comercializării produselor ortopedice și farmaceutice.

Accesul, utilizarea, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Administratorul SC Best Line Protetic SRL  are dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". 

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Utilizatorului îi este oferit un acces limitat pe site-ul bestlineprotetic.ro și nu îi sunt atribuite acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Constituie o încălcare a termenilor și condițiilor extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Definiții

 1. Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă
 2. Vânzător: societatea care comercializează anumite produse și servicii.
 3. Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător.
 4. Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea (telefonic, e-mail).

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare telefonică sau electronică din partea vânzătorului către cumpărător. O comandă neconfirmată nu este considerată având valoarea unui contract.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete.

În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Politica de plată 

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Modalitățile de plată sunt:

 • Ramburs 
 • OP
 • Card online

 

Politica de livrare 

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, după ce acestea au fost confirmate de către SC. Best Line Protetic SRL.

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care există o colaborare.

De asemenea produsele pot fi ridicate personal de la magazinul nostru din Miercurea Ciuc- 530151, Str. Harghita Nr.7/B/4, jud. Harghita.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vânzătorul este obligat să anunțe cumpărătorul de termenul de finalizare al livrării.

Ambalarea corespunzătoare și transmiterea documentelor însoțitoare sunt asigurate de către vânzător. Acesta se descarcă de responsabilitatea sau riscurile asociate cu produsele în momentul predării acestora către firma de curierat. Factura fiscală este atașat lângă produs, respectiv trimis și electronic clientului.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C Best Line Protetic S.R.L. sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Administratorul site-ului bestlineprotetic.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Politica de returnare 

În situația în care nu sunteți pe deplin mulțumiți de performanțele sau caracteristicile produsului achiziționat de pe bestlineprotetic.ro, îl puteți returna în termen de 14 zile conform regulilor de retur de mai jos, sau puteți opta pentru înlocuirea produsului.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, prin trimiterea unui email la adresa vanzari@bestlineprotetic.ro, iar noi vă restituim banii dacă produsul returnat îndeplinește condițiile de mai jos.

Termenul de 14 zile se calculează de la data la care produsele au fost recepționate de către client.

Produsul returnat trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

-   va fi în aceeași stare în care a fost livrat;

-   va fi însoțit de ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele aferente, după caz, și documentele originale cu care a sosit coletul (factura fiscală, certificat garanție, etc);

-   nu va prezenta urme de utilizare, montare, uzură, lovire, modificare sau consum, atât în cazul produselor cât și ale accesoriilor sau/și consumabilelor ce însoțesc produsele returnate;

-       în cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, un singur produs va fi acceptat desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Pentru produsele cumpărate care îndeplinesc condițiile de retur, se vor restitui banii în contul clientului.

Nu se pot returna produse aflate în una sau mai multe dintre următoarele situații:

-       Produsul nu mai are ambalajul original complet în care a fost livrat.

-       Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

De reținut

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Pentru alte informații legate de returul produselor aveți posibilitatea transmiterii unei solicitări pe adresa de e-mail vanzari@bestlineprotetic.ro

Sesizări 

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului să ne contacteze la adresa de email  office@bestlineprotetic.ro sau la nr tel: 0741100080

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului.

SC Best LineSRL nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii bestlineprotetic.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului bestlineprotetic.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.

În cazul unui eveniment de forță majoră, niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@bestlineprotetic.ro

               

   Cele mai vizitate produse

 • Orteză de gleznă fixă, WALKERFIX, SHORT REGULAR
 • Centura hernie inghinala, TRIAFIX HERNIA
 • Orteza de genunchi mobilă cu suport patelar și articulații laterale, TRIAGEN EXTRA
 • Orteză de încheietura mâinii mână fixă, CARPOFIX
 • Orteză de gleznă fixă, WALKERFIX, HI REGULAR
 • Corset abdominal pentru susținere, ABD 03 TRIA
 • Cârjă din aluminiu cu sprijin subaxilar pentru adulți, ajustabilă 112.5-134cm, Moretti RP-710
 • Orteză de cot epicondilită, ELBI PREMIUM PLUS